Comments (2)

 1. Hola, el meu nom és Carlos i sóc llicenciat en comunicació audiovisual a la FCC Blanquerna de Barcelona l’any 2007. Buscant nous contactes i oportunitats a la xarxa he trobat aquesta web i m’ha semblat molt interessant. M’agradaria saber mes sobre vosaltres. Qui sou i quines perspectives te el vostre projecte de cara al futur. Per la meva banda puc dir-vos que sóc operador de cámara y editor de video així com guionista, que estic obert a col·laboracions i interessat en la vostra feina.

  Carlos.

 2. Fantastic ! Congratulations with this marvelous site.
  So interesting for a visitor who travels (the first time) to Barcelona.
  Such a pity that the site seems to be stopped.
  I hope it isn’t so. I’m looking forward for new videos.

  Jos Destexhe
  Belgium

Comments are closed.